Wij zoeken momenteel...

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, zinvolle tijdsbesteding en een manier om bij te dragen aan een betere school voor je kind(eren)? Dan kunnen wij jou die kans bieden.

Help jij ook mee? Er is veel te doen. We zoeken op dit moment:
 

Hulp bij de groencommissie

We zoeken tuiniers, timmermannen, schilders en sterke vaders en moeders!
Kijk snel op de website van de groenraad: www.groenraad.nl
 

Organisator schoolpleinonderhoud

Ben jij een organisator, inkoper of financieel sterk? Wij zoeken ouders voor het organiseren van het schoolpleinonderhoud!
Mail naar info@vriendenvanhvl.nl 
 

Ouderraad leden

Help jij deze gezellige club ouders mee met het organiseren van Sinterklaas, Kerst, de kleuterrun, het paasontbijt, de disco, avond4daagse en het zomerfeest? Lees verder of mail naar  or@hetvolleleven.nl.
 

Commissieleden Vriendenstichting

De vriendenstichting gaat komend jaar weer vol aan de slag om geld op te halen voor verbeteringen aan school en plein. Wie helpt mee? Bijvoorbeeld met het organiseren van het Pleinfeest, de pleinraad, in de sponsorcommissie of fondsenwerving. Maar ook evenement-organisatoren, administratieve krachten en tekstschrijvers. Ontwerpers van posters, flyers & websites.
Mail naar info@vriendenvanhvl.nl
 

Hulpouders

We hebben altijd hulpouders nodig voor allerlei activiteiten! Houd de berichten in de Nieuwsflits in de gaten. Je kan je interesse altijd laten horen via or@hetvolleleven.nladministratie@hetvolleleven.nl en info@vriendenvanhvl.nl