Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454

Ouderraad

22-08-2017
Foto´s kerstdiner
Bekijk hier de foto´s Kerstdiner - 21 december 2017

Foto´s Sinterklaas op school
Sinterklaas was 5 december weer op onze school. Bekijk hier de foto´s Sinterklaas - 5 december 2017

Winnende lotnummers Jantje Beton bekend
De winnaar van de hoofdprijs is bekend. Onder toezicht van de notaris zijn vrijdag 1 december de winnende lotnummers van de Jantje Beton Loterij 2017 getrokken. Lotenkopers kunnen vanaf nu zien of ze een prijs hebben gewonnen via www.jantjebeton.nl/lot.
 
Openingsfeest
De ouderraad is op zoek naar mensen en ideeën ter voorbereiding op het openingsfeest – voor gebouw én schoolplein – op donderdag 11 januari 2018. Help jij ook mee organiseren of heb je een briljant idee? or@hetvolleleven.nl
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Dit jaar starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Arnaud Roelofsz, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jaap van der Sar, Jeffrey de Neef, Joris Hoogerwerf, Rob Taal, Rutger-Jan Hebben, Yvette van Groeningen.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van