Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454

Ouderraad

22-08-2017
Kleuterrun

Inmiddels een jaarlijkse traditie: De Westbroekpark Kleuterrun van OBS Het Volle Leven. Op zondag 24 maart vond alweer de vierde editie plaats, mogelijk gemaakt door enkele enthousiaste ouders en gulle sponsoren.
Veel sportieve kleuters en enthousiaste ouders warmden zich op zondagmorgen op voor een topprestatie. 1 km hardlopen door het Westbroekpark, met joelende supporters langs de zijlijn, officiële start en finish vlaggen, een heus startpistool, koffie van Coffee on Wheels en taartjes van Meneer Chocola. Met je eigen klasgenootjes van start richting de finishlijn.
Voor een topprestatie moet je je natuurlijk goed voorbereiden. Toen alle rugnummers opgespeld waren werden de spieren los gedanst in een spetterende warming-up onder leiding van enkele soepele moeders en de muzikale klanken van DJ meester Kevin. Precies honderd kleuters waren klaar om in groepjes hun sportief talent te showen.
De meeste kleuters gingen vliegend van start.  Hun ouders en mee rennende broers en zussen moesten soms een tandje bijzetten om ze bij te houden. Echte hardlopers in de dop. De meesten kregen het halverwege toch wat zwaarder maar met een goede dosis doorzettingsvermogen en de aanmoediging van klappend publiek kwam iedereen trots over de finishlijn. 
En bij zo'n prestatie hoort natuurlijk een officiële medaille en een appeltje voor de dorst van Pronk Groente en Fruit. Een presentje van de buitenschoolse opvang Kind aan Zee maakte de beloning compleet. En wat doe je na zo'n sportief hoogstandje?  
Nog even op de foto met je medaille, dollen met je klasgenootjes in de speeltuin, lunchen bij Greens en daarna moe en voldaan naar huis. Kortom, de Westbroekpark Kleuterrun van Het Volle Leven was opnieuw een groot succes. Volgend jaar weer.

Foto's: Kleuterrun - 24 maart 2019

Informatie over de ouderraad

Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Momenteel bestaat de ouderraad uit de volgende ouders (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jeffrey de Neef, John van Aerle, Joris Hoogerwerf, Rob Taal en Matthijs Collard.
Wij houden de OR-pagina's op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto's van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van