Avondvierdaagse

Direct naar het inschrijfformulier

Volgende maand is het weer zo ver: de Avondvierdaagse! Op maandag 27 mei 2024 is de start.

Het Volle Leven heeft een lange traditie van deelname aan dit leuke wandelevenement. Voor iedereen die niet weet waar het om gaat: op vier avonden achter elkaar wordt er steeds een andere route van 5 km door Scheveningen gewandeld. Dit doen wij als grote groep met allemaal enthousiaste kinderen en ouders van Het Volle Leven. De start (18.00 uur, 17.45 uur verzamelen) en finish (circa 19.00 uur) zijn bij de Blinkerd, Seinpoststraat 150.

Wie alle avonden mee heeft gelopen, krijgt op de laatste avond een mooie medaille. Bij deelname via de ouderraad betaalt u voor de medaille slechts de gereduceerde prijs van €5,30. We lopen als herkenbare groep maar u blijft zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren). U hoeft zich als ouder/verzorger niet aan te melden of in te schrijven, wel indien u er prijs op stelt zelf ook een medaille te ontvangen voor de geleverde prestatie.

Lijkt het u ook leuk om met uw kind(eren) mee te doen? Geef u dan snel op via het inschrijfformulier. Dit kan tot uiterlijk maandag 20 mei 2024. Vergeet niet in te vullen voor de hoeveelste keer wordt meegelopen.

We vragen u ook om aan te geven wanneer u één of meerdere avonden kunt helpen bij het begeleiden van de groep.  U krijgt dan een reflecterend hesje aan, zorgt dat de groep bij elkaar blijft en helpt met het oversteken op de gevaarlijke kruispunten. We doen het samen!

Er volgt nog nadere informatie vanuit de ouderraad aan de deelnemers.
We verheugen ons op de mooie wandel avonden en de feestelijke huldiging en hopen op net zo’n geweldige opkomst als vorig jaar!

Direct naar het inschrijfformulier