Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Laatste nieuws
De ouderraad gaat op vakantie. Tot volgend jaar.
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Schooljaar 18/19 starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jeffrey de Neef, John van Aerle, Joris Hoogerwerf, Matthijs Collard, Mayke Franssen, Rob Taal en hopelijk Brigit Law en Daniël Patijn.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.

Ouderbijdrage
Op onze school worden buiten de reguliere schooltijden door actieve ouders en leerkrachten tal van sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken wordt je verzocht – op vrijwillige basis – ouderbijdrage te betalen. Ieder kind krijgt deze week een brief mee in de schooltas met de betalingsgegevens.

Mui-zwemmen

LET OP: DIT IS EEN TEST van het inschrijfformulier !!!


In september wordt door de ouderraad in samenwerking met ABZee een les mui-zwemmen (veilig in zee zwemmen) georganiseerd. Na de zomervakantie kun je je hiervoor inschrijven; je krijgt hierbij voldoende keuze voor dag en tijdstip. En wat zo leuk is, ouders mogen ook meedoen. Deelnemers moeten wel zwemdiploma´s A en B hebben. Wil je meer lezen over de les, ga dan naar www.ab-zee.nl
 
Kinderen met een zwemdiploma hebben geleerd hoe zij moeten zwemmen, maar zij weten vaak te weinig over de gevaren van de zee. Terwijl dit de plek is waar de meeste leerlingen van Het Volle Leven na hun zwemdiploma in aanraking komen met buitenwater. ABZee heeft een workshop ontwikkeld om kinderen te leren hoe en waar zij veilig kunnen zwemmen in de zee. Wat moet je doen als je in nood bent of wat moet je doen als een ander in nood is?
 
Als er veel animo is, zorgen wij ervoor dat er meer beschikbare "slots" komen zodat iedereen aan bod komt. Let op: er zijn kosten aan verbonden, 15-25 euro p.p.

Schrijf je hieronder gauw in.


powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van