Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Les voor ouders: veilig in zee zwemmen
 
De ouderraad organiseert in samenwerking met ABZee een les mui-zwemmen (veilig in zee zwemmen) voor zowel ouders als leerlingen van groepen 4 t/m 8.
 
Kinderen met een zwemdiploma hebben geleerd hoe zij moeten zwemmen, maar zij weten vaak te weinig over de gevaren van de zee. Terwijl dit de plek is waar de meeste leerlingen van Het Volle Leven in aanraking komen met buitenwater. ABZee heeft een workshop ontwikkeld om kinderen te leren hoe en waar zij veilig kunnen zwemmen in de zee. Wat moet je doen als je in nood bent of wat moet je doen als een ander in nood is?
 
Ouders kunnen op woensdag 12 september om 20:00 uur een gratis theorieles over zwemveiligheid in zee bijwonen op school; hiervoor is inschrijving niet nodig. Leerlingen kunnen zich – tegen flinke korting – online inschrijven voor theorie- én praktijkles in zee op een dag en tijdstip naar keuze in de komende weken. Ook ouders mogen meedoen als daar behoefte aan is. Deelnemers moeten wel zwemdiploma´s A en B hebben. Inschrijven kan hier: http://ab-zee.nl/het-volle-leven/

Leerlingen met een ooievaarspas kunnen - op vertoon van hun betalingsbevestiging (email van Stichting Zwem Stimulering) én hun ooievaarspas bij de schooladministratie - hun inschrijvingskosten retour krijgen. Let op: dit geldt alleen voor leerlingen en niet voor hun ouder(s).

Ouderbijdrage
 
De ouderraad organiseert diverse activiteiten voor de leerlingen, die meestal buiten schooltijd plaatsvinden. Mocht je zin en tijd hebben dan is jouw hulp hierbij heel welkom. En om alle activiteiten te kunnen betalen vragen wij je een vrijwillige financiële ouderbijdrage van 60 euro (of 10 euro voor ooievaarspashouders) per jaar per kind. De ouderbijdrage wordt voor de helft besteed aan de schoolreis en voor de andere helft aan de activiteiten die door ons worden georganiseerd.
 
Binnenkort ontvang je een bericht van ons via MijnSchoolinfo met daarin bijgevoegd uitgebreidere informatie over de ouderbijdrage.
 
Wij verzoeken je om de ouderbijdrage aan ons over te maken vóór 1 oktober 2018.
IBAN: NL83INGB0001737445
t.n.v. Oudercommissie O.B.S. Het Volle Leven
o.v.v. leerlingnaam en groep

Jantje Beton Loterij
 
Spelen is heel normaal, tenminste dat vinden wij. Het is niet alleen leuk, het is ook heel belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan rekenen of schrijven. Maar sommige kinderen spelen maar een keer per week vrij buiten. Daarom is het dus echt gigantisch belangrijk om mee te doen aan De Kleine Jantje Beton Loterij.
 
Jaarlijks doen er honderden basisscholen mee en gaan er zo’n 60.000 leerlingen op pad om lootjes te verkopen. Onze leerlingen van groepen 4 tot en met 8 doen ook mee. De helft van de opbrengst gaat in de ouderraad-pot, die wij kunnen gebruiken voor (activiteiten op) het schoolplein. De opbrengst van de afgelopen jaren is ook besteed aan ons prachtige schoolplein. De andere helft komt ten goede aan projecten van Jantje Beton.
 
Alle leerlingen van groepen 4 tot en met 8 krijgen uiterlijk 12 september de hiervoor benodigde spullen: lotenverkoopboekje en instructie.

Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Schooljaar 18/19 starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jeffrey de Neef, John van Aerle, Joris Hoogerwerf, Matthijs Collard, Mayke Franssen, Rob Taal.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van