Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Laatste nieuws

Foto´s kerstdiner
Bekijk hier de foto´s Kerstdiner - 21 december 2017

Foto´s Sinterklaas op school
Sinterklaas was 5 december weer op onze school. Bekijk hier de foto´s Sinterklaas - 5 december 2017

Obers / kerstdiner
Op donderdag 21 december vindt het traditionele kerstdiner plaats. De groepen 1/2 zullen gezamenlijk in de gymzaal eten, dit wordt door de OR verzorgd. De groepen 3 t/m 8 genieten van hun kerstdiner in de klas. Via de leerkrachten zullen de ouders van de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 het verzoek ontvangen een culinaire bijdrage aan het diner in de klas te leveren. Wanneer de kinderen aan het diner zitten, is er voor de ouders een kerstborrel op ons mooie nieuwe schoolplein.
Om er een mooi kerstfeest voor onze kinderen van te maken, hebben wij weer diverse hulpouders nodig op 21 december:
vanaf 9:00u Opbouwers gymzaal en plein
17:15-18.45u Obers voor groepen 1/2 in de gymzaal
17:15-18:45u Plasmoeders groepen 1/2 in de gymzaal
17:15-18:45u Obers voor de groepen 3 t/m 8
17:15-18:45u Barpersoneel ouderborrel
vanaf 18:45u Opruimers gymzaal en plein
Meld je aan via or@hetvolleleven.nl

Winnende lotnummers Jantje Beton bekend
De winnaar van de hoofdprijs is bekend. Onder toezicht van de notaris zijn vrijdag 1 december de winnende lotnummers van de Jantje Beton Loterij 2017 getrokken. Lotenkopers kunnen vanaf nu zien of ze een prijs hebben gewonnen via www.jantjebeton.nl/lot.
 
Openingsfeest
De ouderraad is op zoek naar mensen en ideeën ter voorbereiding op het openingsfeest – voor gebouw én schoolplein – op donderdag 11 januari 2018. Help jij ook mee organiseren of heb je een briljant idee? or@hetvolleleven.nl
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Dit jaar starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Arnaud Roelofsz, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jaap van der Sar, Jeffrey de Neef, Joris Hoogerwerf, Rob Taal, Rutger-Jan Hebben, Yvette van Groeningen.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.

Ouderbijdrage
Op onze school worden buiten de reguliere schooltijden door actieve ouders en leerkrachten tal van sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken wordt je verzocht – op vrijwillige basis – ouderbijdrage te betalen. Ieder kind krijgt deze week een brief mee in de schooltas met de betalingsgegevens.
Dependance
2e Messstraat 31 | 2586 XA Den Haag | T.070 - 358 77 18
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van