Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Laatste nieuws

De kleuterrun is op zondag 25 maart 2018! Het belooft een mooie loop te gaan worden!
Vergeet je niet in te schrijven. Er is slechts plek voor 120 kleuter-renners.

Nog even het programma en de spelregels op een rijtje:
 
Verzamelen Om 10:00 word je verwacht  in het Westbroekpark en kun je ophalen je (leen) T-shirtje en startnummer gesponsord door Kind aan Zee. Het verzamelpunt is bij de speeltuin. We zijn gemakkelijk te vinden: oranje camperbusjes, muziek van DJ Lard, limonade en de geur van koffie. Je kunt hier ook je jassen/ tassen achterlaten en natuurlijk je klasgenoten ontmoeten.
 
Toiletbezoek Er zijn geen toiletten aanwezig, dus we vragen iedereen om thuis naar de wc te gaan.
 
Warming-up Om 10:15 zet DJ Lard met een opzwepende beat en begeleid door heuse fitness-dames de warming-up in.  Wees erbij!
 
Start Om 10:30 starten we met de eerste groep. In totaal rennen we in 4 groepen van ieder ca 30 kinderen. De groepen daarna starten respectievelijk om 10:45, 11:00 en 11:15. Kom aanmoedigen! En neem je familie mee!
 
Parcours Het parcours loopt van speeltuin tot het bruggetje bij KVS en terug. Zowel bij start als keerpunt is EHBO aanwezig.
 
Medaille Bij de finish krijgen de kleuters de welverdiende medaille én een appeltje aangereikt door oudere leerlingen van Het Volle Leven. De appels worden aangeboden door groenteboer Pronk - Badhuisstraat. Het startnummer mag je houden, maar we vragen je het T-shirt en veiligheidsspelden weer in te leveren.
 
Afsluiting Om 11:30 krijgt iedereen een groot applaus en is de kleuterrun afgelopen. Wat een fantastische prestatie!
 
Begeleiders Ouders en begeleiders blijven te allen tijde verantwoordelijk voor hun kind(eren) tijdens de kleuterrun. Broertjes en zusjes kunnen spelen in de speeltuin of aanmoedigen maar voor hen ben je ook zelf verantwoordelijk.
Begeleiders mogen mee rennen, maar dat hoeft niet.
 
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Dit jaar starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Arnaud Roelofsz, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jaap van der Sar, Jeffrey de Neef, Joris Hoogerwerf, Rob Taal, Rutger-Jan Hebben, Yvette van Groeningen.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.

Ouderbijdrage
Op onze school worden buiten de reguliere schooltijden door actieve ouders en leerkrachten tal van sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken wordt je verzocht – op vrijwillige basis – ouderbijdrage te betalen. Ieder kind krijgt deze week een brief mee in de schooltas met de betalingsgegevens.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van