Tijdelijk adres: Gaffelstraat 85
2584 SJ Den Haag
070-3558454
Laatste nieuws

Vredesloop
Onze school doet dit jaar voor de tweede keer mee met de Vredesloop op zondag 24 september 2017 -  op de afstanden 1,5 km (start 9:30 uur) of 2,5 km (start 9:45 uur). Ouders/coaches mogen natuurlijk mee rennen. Via de ouderraad ren je voor een gereduceerd tarief. Inschrijfformulieren zijn afgelopen vrijdag in de schooltassen mee gegeven (als het goed is). Je kunt je formulier tot uiterlijk maandag 4 september inleveren bij je leerkracht.
 
Ouderbijdrage
Op onze school worden buiten de reguliere schooltijden door actieve ouders en leerkrachten tal van sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken wordt je verzocht – op vrijwillige basis – ouderbijdrage te betalen. Ieder kind krijgt deze week een brief mee in de schooltas met de betalingsgegevens.
 
Jantje Beton
De Jantje Beton lotenverkoop door groepen 5 t/m 8 start woensdag 13 september a.s. Zoals jullie weten gaat de helft van de opbrengst in de kas van de ouderraad en hiervoor worden weer leuke activiteiten georganiseerd of wordt gespaard voor een nieuwe klimtoestel. Heb jij een goed idee om voor te sparen dan horen wij het graag. De andere helft is voor speelterreinen van kansarme kinderen. Zie voor meer informatie www.jantjebeton.nl. Zit je niet in groepen 5 t/m 8 maar wil jij ook loten verkopen, laat het ons weten. 12 of 13 september worden de benodigdheden in de klas uitgedeeld.
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Dit jaar starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Arnaud Roelofsz, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jaap van der Sar, Jeffrey de Neef, Joris Hoogerwerf, Rob Taal, Rutger-Jan Hebben, Yvette van Groeningen.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
Dependance
2e Messstraat 31 | 2586 XA Den Haag | T.070 - 358 77 18
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van