Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
De Kleine Jantje Beton Loterij 2019

Onze school komt in actie voor meer spelen. We verkopen lootjes van De Kleine Jantje Beton Loterij van 11 t/m 25 september. 50% van de opbrengst is voor spelen en bewegen op het schoolplein. En 50% is voor projecten van Jantje Beton.
 
Spelen is niet alleen heel leuk, het is ook heel belangrijk. Misschien nog wel veel belangrijker dan rekenen of schrijven. Door te spelen krijgen kinderen namelijk de beweging die ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. En tegelijkertijd leren ze allemaal belangrijke dingen, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen. Dingen die later best nog wel eens van pas komen. Toch wordt spelen door tijdgebrek en te weinig speelplaatsen steeds minder vanzelfsprekend. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten. Daar doet Jantje Beton iets aan. Met De Kleine Jantje Beton Loterij.
 
Iedereen die een lot koopt, stimuleert spelen tijdens en na schooltijd. Het schoolplein biedt kinderen goede mogelijkheden om tijdens en na schooltijd actief te zijn en hun batterij op te laden. Het schoolplein staat zelfs in de top 3 van favoriete plaatsen om te spelen. Een belangrijke (speel)plek dus!

Leerlingen van groepen 4 t/m 8 krijgen uiterlijk maandag 9 september de benodigde informatie van hun leerkracht. Uiterlijk donderdag 26 september moeten de lotenboekjes weer ingeleverd worden.

Heb je nog vragen over de Jantje Beton Loterij? Kijk op www.jantjebeton.nl/loterij.

Ouderbijdrage

Op onze school worden buiten de reguliere schooltijden door vrijwillige ouders en leerkrachten tal van sfeerverhogende activiteiten georganiseerd. De kosten van deze activiteiten (denk aan Sinterklaas-cadeautjes, kerstdiner, schoolreis) mogen niet uit de reguliere schoolgelden worden betaald. Daarom vraagt de ouderraad je om een jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage. Ook een bijdrage aan het schoolplein-onderhoud wordt uit de ouderbijdrage betaald. Voor het eerst in jaren is de ouderbijdrage 10 euro verhoogd a.g.v. toenemende kosten. Wij vragen je uiterlijk 1 oktober a.s. 70 euro per kind bij te dragen. In de eerste schoolweek heeft ieder kind in de schooltas een brief mee naar huis gekregen. Alvast bedankt voor je bijdrage.

Informatie over de ouderraad

Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Momenteel bestaat de ouderraad uit de volgende ouders (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jeffrey de Neef, John van Aerle, Joris Hoogerwerf, Rob Taal en Matthijs Collard.
Wij houden de OR-pagina's op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto's van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van