Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Kerstdiner

De foto┤s van het kerstdiner staan hier online !!

Ouderbijdrage
 
De ouderraad organiseert diverse activiteiten voor de leerlingen, die meestal buiten schooltijd plaatsvinden. Mocht je zin en tijd hebben dan is jouw hulp hierbij heel welkom. En om alle activiteiten te kunnen betalen vragen wij je een vrijwillige financiŰle ouderbijdrage van 60 euro (of 10 euro voor ooievaarspashouders) per jaar per kind. De ouderbijdrage wordt voor de helft besteed aan de schoolreis en voor de andere helft aan de activiteiten die door ons worden georganiseerd.
 
Binnenkort ontvang je een bericht van ons via MijnSchoolinfo met daarin bijgevoegd uitgebreidere informatie over de ouderbijdrage.
 
Wij verzoeken je om de ouderbijdrage aan ons over te maken vˇˇr 1 februari 2019.
IBAN: NL83INGB0001737445
t.n.v. Oudercommissie O.B.S. Het Volle Leven
o.v.v. leerlingnaam en groep

Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Schooljaar 18/19 starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jeffrey de Neef, John van Aerle, Joris Hoogerwerf, Matthijs Collard, Mayke Franssen, Rob Taal.
Wij houden de OR-pagina┤s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto┤s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van