Laatste nieuws

In de agenda: 10 november Lampionnenoptocht!
Haal de lijm, lampjes, schaar en papier maar tevoorschijn, want vrijdag 10 november is het weer tijd voor de lampionnenoptocht van Het Volle Leven. En daarvoor willen we jullie allemaal vragen om iets geks te doen met je lampion of vooruit, je complete kerstverlichting! Het kan ons niet gek genoeg; dus pak die knutselspullen en ga alvast hard aan de slag!

OBS Het Volle Leven loopt uit voor Vrede
Aan hardlopers geen gebrek op OBS Het Volle Leven. Maar liefst 120 kinderen stonden aan de start van de jaarlijkse Vredesloop!  En allemaal kwamen ze moe maar mét medaille weer trots over de finishlijn.
 
Voorheen deed Het Volle Leven ieder jaar trouw mee aan de City-Pier-City-loop. Maar omdat het daar een beetje té druk werd, is vorig jaar besloten om de Vredesloop te adopteren als nieuw, jaarlijks loopevenement van Het Volle Leven. Een stuk kleinschaliger, lekker in de buurt en ook dit jaar weer een groot succes. De kinderen werden opgevangen door de Ouderraad bij een eigen kraam van Het Volle Leven, alwaar de startnummers en schoolshirts konden worden opgehaald. Na afloop waren er welverdiende appeltjes van onze plaatselijke fruit- en groentekoning Krijn Pronk uit de Marcelisstraat! Kortom, mede dankzij het heerlijke nazomerweer, een groot én sportief succes voor de eerste buitenschoolse activiteit van Het Volle Leven!

Jantje Beton
De Jantje Beton lotenverkoop door groepen 5 t/m 8 start woensdag 13 september 2017. Zoals jullie weten gaat de helft van de opbrengst in de kas van de ouderraad en hiervoor worden weer leuke activiteiten georganiseerd voor de leerlingen. Heb jij een goed idee waar we voor kunnen sparen dan horen wij het graag. De andere helft is voor speelterreinen van kansarme kinderen. Zie voor meer informatie www.jantjebeton.nl. Zit je niet in groepen 5 t/m 8 maar wil jij ook loten verkopen, laat het ons weten. Op 12 of 13 september worden de benodigdheden (OR-brief, Jantje Beton infoblad en lotenboekje) in de klas uitgedeeld. Let op: lever uiterlijk 28 september je lotenboekje weer in bij je leerkracht.
 
Openingsfeest
De ouderraad is op zoek naar mensen en ideeën ter voorbereiding op het openingsfeest – voor gebouw én schoolplein – op donderdag 11 januari 2018. Help jij ook mee organiseren of heb je een briljant idee? or@hetvolleleven.nl
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Dit jaar starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Arnaud Roelofsz, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jaap van der Sar, Jeffrey de Neef, Joris Hoogerwerf, Rob Taal, Rutger-Jan Hebben, Yvette van Groeningen.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.

Foto´s realisatie schoolplein
Volg hier de voortgang van het nieuwe schoolplein.

Ouderbijdrage
Op onze school worden buiten de reguliere schooltijden door actieve ouders en leerkrachten tal van sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken wordt je verzocht – op vrijwillige basis – ouderbijdrage te betalen. Ieder kind krijgt deze week een brief mee in de schooltas met de betalingsgegevens.
Dependance
2e Messstraat 31 | 2586 XA Den Haag | T.070 - 358 77 18
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van