Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Foto's

De foto's van de disco op 17 mei jl. en het bezoek van de paashaas op 18 april jl. aan de klassen staan online.
Disco - 17 mei 2019
Paasontbijt - 18 april 2019

Kleuterrun

Inmiddels een jaarlijkse traditie: De Westbroekpark Kleuterrun van OBS Het Volle Leven. Op zondag 24 maart vond alweer de vierde editie plaats, mogelijk gemaakt door enkele enthousiaste ouders en gulle sponsoren.
Veel sportieve kleuters en enthousiaste ouders warmden zich op zondagmorgen op voor een topprestatie. 1 km hardlopen door het Westbroekpark, met joelende supporters langs de zijlijn, officiële start en finish vlaggen, een heus startpistool, koffie van Coffee on Wheels en taartjes van Meneer Chocola. Met je eigen klasgenootjes van start richting de finishlijn.
Voor een topprestatie moet je je natuurlijk goed voorbereiden. Toen alle rugnummers opgespeld waren werden de spieren los gedanst in een spetterende warming-up onder leiding van enkele soepele moeders en de muzikale klanken van DJ meester Kevin. Precies honderd kleuters waren klaar om in groepjes hun sportief talent te showen.
De meeste kleuters gingen vliegend van start.  Hun ouders en mee rennende broers en zussen moesten soms een tandje bijzetten om ze bij te houden. Echte hardlopers in de dop. De meesten kregen het halverwege toch wat zwaarder maar met een goede dosis doorzettingsvermogen en de aanmoediging van klappend publiek kwam iedereen trots over de finishlijn. 
En bij zo'n prestatie hoort natuurlijk een officiële medaille en een appeltje voor de dorst van Pronk Groente en Fruit. Een presentje van de buitenschoolse opvang Kind aan Zee maakte de beloning compleet. En wat doe je na zo'n sportief hoogstandje?  
Nog even op de foto met je medaille, dollen met je klasgenootjes in de speeltuin, lunchen bij Greens en daarna moe en voldaan naar huis. Kortom, de Westbroekpark Kleuterrun van Het Volle Leven was opnieuw een groot succes. Volgend jaar weer.

Foto's: Kleuterrun - 24 maart 2019


Ouderbijdrage
 
De ouderraad organiseert diverse activiteiten voor de leerlingen, die meestal buiten schooltijd plaatsvinden. Mocht je zin en tijd hebben dan is jouw hulp hierbij heel welkom. En om alle activiteiten te kunnen betalen vragen wij je een vrijwillige financiële ouderbijdrage van 60 euro (of 10 euro voor ooievaarspashouders) per jaar per kind. De ouderbijdrage wordt voor de helft besteed aan de schoolreis en voor de andere helft aan de activiteiten die door ons worden georganiseerd.
 
Binnenkort ontvang je een bericht van ons via MijnSchoolinfo met daarin bijgevoegd uitgebreidere informatie over de ouderbijdrage.
 
Wij verzoeken je om de ouderbijdrage aan ons over te maken vóór 1 februari 2019.
IBAN: NL83INGB0001737445
t.n.v. Oudercommissie O.B.S. Het Volle Leven
o.v.v. leerlingnaam en groep

Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Schooljaar 18/19 starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jeffrey de Neef, John van Aerle, Joris Hoogerwerf, Matthijs Collard, Mayke Franssen, Rob Taal.
Wij houden de OR-pagina's op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto's van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van