Tijdelijk adres: Gaffelstraat 85
2584 SJ Den Haag
070-3558454
Laatste nieuws

Disco

De foto´s staan sinds 2 april hier
Wil je ook zien hoe zo´n dag georganiseerd wordt? Bekijk dan dit filmpje, waarin je de dag van opbouw, feest tot en met afbouw ziet.

Kleuterrun OBS Het Volle Leven weer dolle pret

Foto´s van de kleuterrun - 19 maart 2017

Het mocht dan flink stormen afgelopen zondag: kleine sportieve Scheveningers lieten zich niet wegwaaien tijdens de tweede editie van de Westbroekparkloop! Begonnen als alternatief voor de drukke één kilometer op de CPC-loop vorig jaar, is het nu uitgegroeid tot een volwaardig loopfeest voor de kleuters van OBS Het Volle Leven. 

Maar liefst 121 kinderen uit de groepen 1 en 2 gingen om 10:30 uur van start voor een race van een kilometer door het fraaie Westbroekpark. Uiteraard werden de zaken professioneel aangepakt en hadden de organiserende ouders gezorgd voor serieuze sponsors, echte startnummers én medailles. Groente- en fruithandel Krijn Pronk zorgde voor appels voor alle deelnemers, er was 40 liter limonade, Op De Weis Coffee & More hield het moraal van de ouders hoog, DJ Lard hield de beenspieren op temperatuur, twee kekke VW campertjes hielden de wind op afstand, Haag Atletiek was bereid om startnummers uit te lenen en meester Jan van Het Volle Leven zorgde voor echte pylonnen. En zelfs de dieren van Het Volle Leven werden niet vergeten; de dierenpot werd met € 300 weer bijgevuld door vrijgevige ouders! Een toploopfeestje dus, die inmiddels op Het Volle Leven vast op de agenda staat.
Dependance
2e Messstraat 31 | 2586 XA Den Haag | T.070 - 358 77 18
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van