Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Uw kind aanmelden?
 
Aanmelden
Ouders kunnen hun kind wettelijk pas vanaf 3 jaar aanmelden op een basisschool.
Ongeveer 2 maanden voordat uw kind 3 jaar wordt, ontvangt u van de gemeente Den Haag het aanmeldformulier basisschool waarmee u uw kind kunt aanmelden op de basisschool van uw keuze.
Onze school heeft een leerlingplafond, dat wil zeggen dat wij per schooljaar een maximum aantal leerlingen aannemen.

Klik op Aanmelden animatie basisschool om de animatie te bekijken.

Actuele informatie i.v.m. het coronavirus
Omdat door het coronavirus alle basisscholen gesloten zijn, is de tweede aanmeldperiode (23 maart t/m 3 april 2020) komen te vervallen. 
Kinderen, geboren tussen 1-1-2017 en 31-3-2017, kunnen worden aangemeld in de derde aanmeldperiode (15 juni t/m 3 juli 2020).


U kunt bij ons op school alleen aanmelden in de onderstaande periodes.Meer informatie over de aanmelding op een Haagse basisschool vindt u op scholenwijzer.denhaag.nl. U kunt ook hier een informatiekaart over de aanmeldprocedure van de gemeente downloaden.
Voor eventuele vragen over de aanmeldprocedure kunt u mailen naar vragen-onderwijs@denhaag.nl.

Rondleiding
Het kiezen van een geschikte basisschool voor uw kind(eren) is niet altijd even eenvoudig. Wij vinden het belangrijk dat ouders een goed beeld van onze school krijgen voordat ze overgaan tot aanmelding van hun kind(eren). Daarom organiseren wij twee keer per maand een rondleiding voor ouders, waarvan het kind nog geen vier jaar is. De rondleidingen starten om 9:00 uur en duren tot ongeveer 10:00 uur.
De (adjunct-)directeur ontvangt de ouders en geeft informatie over de school. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Ook is er een rondleiding door de school. 

U kunt zich voor een rondleiding opgeven door contact op te nemen met de administratie via telefoonnummer 070 - 355 84 54.

Is uw kind vier jaar of ouder, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met Marijke Hubers, adjunct-directeur. 
 


 
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van