Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454

Peuterspeelzaal

12-01-2015
Peuterspeelzaal Uitvindertjes

In het Kindcentrum 'De Beleving' is de peuterspeelzaal Uitvindertjes van 2Samen.  gehuisvest. De peuterspeelzaal is tijdens schoolweken op maandag tot en met vrijdag van 08.45u tot 11.45u geopend. Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar zijn welkom.

De peuterspeelzaal werkt intensief samen met de eerste groepen van school samen. Zo kunnen de peuters geleidelijk aan wennen aan onze school en dit zal de overstap vergemakkelijken. Bij de peuterspeelzaal krijgt uw kind de kans zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. De ‘thuiswereld’ wordt aanzienlijk uitgebreid.

Het is een goede voorbereiding op de basisschool. Uw kind leert spelenderwijs hoe het is in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen. De peuterspeelzaal biedt kinderen een veilige en uitdagende plek waar ze samen met leeftijdsgenootjes hun wereld kunnen verruimen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

De pedagogisch medewerkers van 2Samen werken met thema’s waaraan verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten worden gekoppeld zoals knutselen, voorlezen, sport, spel en zingen. Vraagt het thema om er samen op uit te gaan dan gebeurt dat ook, bijvoorbeeld samen boodschappen doen of naar de bibliotheek.

Bij de Uitvindertjes speelt natuurbeleving ook een belangrijke rol. De kinderen spelen dagelijks buiten, maar gaan ook naar het park, de kinderboerderij, het strand. Ook helpen zij mee bij de verzorging van de dieren in de dierenweide van Het Volle Leven.

Klik op het logo om naar de website van 2Samen te gaan.


 
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van