Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454

Peuterspeelzaal

12-01-2015
Peuterspeelzaal 2Egels

Het Volle Leven werkt samen met peuterspeelzaal 2Egels van 2Samen. 2Egels is gehuisvest in het gebouw in de 2e Messstraat op de begane grond. De peuterspeelzaal is tijdens schoolweken op maandag tot en met vrijdag van 08:45u tot 11:45u geopend. Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar zijn welkom.

De peuterspeelzaal werkt intensief samen met de eerste groepen van de basisschool. Zo kunnen de peuters geleidelijk aan wennen aan school en dit zal de overstap vergemakkelijken. Bij de peuterspeelzaal krijgt uw kind de kans zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. De ‘thuiswereld’ wordt aanzienlijk uitgebreid.

Het is een goede voorbereiding op de basisschool. Uw kind leert spelenderwijs hoe het is in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen. 2Egels biedt kinderen een veilige en uitdagende plek waar ze samen met leeftijdsgenootjes hun wereld kunnen verruimen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

De pedagogisch medewerkers van 2Samen werken met thema’s waaraan verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten worden gekoppeld zoals knutselen, voorlezen, sport, spel en zingen. Vraagt het thema om er samen op uit te gaan dan gebeurt dat ook, bijvoorbeeld samen boodschappen doen of naar de bibliotheek.

Bij 2Egels speelt natuurbeleving ook een belangrijke rol. De kinderen spelen dagelijks buiten, maar gaan ook naar het park, de kinderboerderij, het strand of de schooltuin van Het Volle Leven. Ook helpen zij mee bij de verzorging van de dieren in de dierenweide.

Klik op het logo om naar de website van 2Samen te gaan.


 
Dependance
2e Messstraat 31 | 2586 XA Den Haag | T.070 - 358 77 18
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van