Tijdelijk adres: Gaffelstraat 85
2584 SJ Den Haag
070-3558454

Vredesloop

22-08-2017
Vredesloop – 1,5 km en 2,5 km
Zondag 24 september is het zover: meer dan 120 leerlingen van Het Volle Leven rennen zich de benen uit het lijf tijdens de Vredesloop – en een hoop ouders proberen ze bij te houden! Hier nog wat nuttige informatie, lees dit goed en we zien jullie graag zondag 24 september bij Meetingpoint Scholen, zie hier de plattegrond.
Je krijgt dit jaar niet vooraf alle benodigdheden, maar pas op de wedstrijddag 24 september bij het schoolkraampje: startnummer(s), eventuele coach-startnummer(s), veiligheidsspelden en een schoolshirtje. Let op: schoolkraampje staat tegenover de ingang van het Omniversum.
Programma zondag 24 september 2017
9.00 uur               Schoolkraampje Meeting Point Scholen open
9.30 uur               Start 1,5km (parcours)
9.45 uur               Start 2,5km (parcours)
10.30 uur            Schoolkraampje gesloten
Het is vrij druk op de President Kennedylaan, kom op tijd, dan hoef je niet te haasten.
Schoolkraampje = ontmoetingsplek
Bij de Vredesloop is een marktkraam van Het Volle Leven bij het Meetingpoint Scholen, herkenbaar aangegeven met de schoolvlag. Dit geldt als ontmoetingsplek voor de leerlingen en hier kun je je startbewijs en shirtje ophalen. Kom hierheen om je klasgenoten of je leerkracht te vinden of om tassen en jassen in bewaring te geven. Het kraampje zal bewaakt worden tussen 9:00 en 10:30 uur door de ouderraad. Mocht jij de Ouderraad daar ook bij willen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten.
Denk er aan
  • Startnummer aan de voorkant (i.v.m. fotografen en automatische nummerherkenning);
  • Verantwoordelijkheid over kinderen blijft bij ouders/verzorgers;
  • Plattegrond van startterrein op achterzijde van deze brief;
  • Ontmoetingsplek: Meetingpoint Scholen, tegenover ingang Omniversum;
  • Kun je toch niet komen laat het ons weten, want dan kunnen we je startnummer(s) misschien aan iemand anders geven;
  • De OR zal foto´s maken en z.s.m. op de website zetten;
  • Weet je niet meer zeker voor welke afstand je je hebt opgegeven, vraag het ons.
Heel veel plezier en tot zondag 24 september bij Meetingpoint Scholen.
Ouderraad
or@hetvolleleven.nl

==================================================

Jantje Beton

De Jantje Beton lotenverkoop door groepen 5 t/m 8 start woensdag 13 september 2017. Zoals jullie weten gaat de helft van de opbrengst in de kas van de ouderraad en hiervoor worden weer leuke activiteiten georganiseerd voor de leerlingen. Heb jij een goed idee waar we voor kunnen sparen dan horen wij het graag. De andere helft is voor speelterreinen van kansarme kinderen. Zie voor meer informatie www.jantjebeton.nl. Zit je niet in groepen 5 t/m 8 maar wil jij ook loten verkopen, laat het ons weten. Op 12 of 13 september worden de benodigdheden (OR-brief, Jantje Beton infoblad en lotenboekje) in de klas uitgedeeld. Let op: lever uiterlijk 28 september je lotenboekje weer in bij je leerkracht.
 
Openingsfeest
De ouderraad is op zoek naar mensen en ideeën ter voorbereiding op het openingsfeest – voor gebouw én schoolplein – op donderdag 11 januari 2018. Help jij ook mee organiseren of heb je een briljant idee? or@hetvolleleven.nl
 
Informatie over de ouderraad
Heb je vragen over de ouderraad m.b.t. de werking, programma, uitgaven, ouderbijdrage of anderszins neem dan graag contact op met de ouderraad: or@hetvolleleven.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
Dit jaar starten we in de volgende samenstelling (in alfabetische volgorde): Angelique Weijl, Arnaud Roelofsz, Cindy van Schie, Dirk Jan van der Toorn, Jaap van der Sar, Jeffrey de Neef, Joris Hoogerwerf, Rob Taal, Rutger-Jan Hebben, Yvette van Groeningen.
Wij houden de OR-pagina´s op de website www.hetvolleleven.nl zo actueel mogelijk: agenda, weetjes, verslagen en formulieren. Ook foto´s van onze activiteiten staan normaliter binnen een paar dagen online.

Foto´s realisatie schoolplein
Volg hier de voortgang van het nieuwe schoolplein.
Dependance
2e Messstraat 31 | 2586 XA Den Haag | T.070 - 358 77 18
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van